tisdag 5 oktober 2010

Fler naturliga variationer

Ikväll orkar jag inte skriva något men fick ett infall att lägga upp lite fler foton. Dessa är alla tagna i december 2009 och visar, tycker jag, på vilken fantastisk variation naturen visar upp inom loppet av ett par veckor. Återigen är det endast bilder som tagits genom ett öppet fönster här hemma. Jag får aldrig nog. Kanske borde söka för det? :-)





8 kommentarer:

maggan sa...

Ni bor helt underbart vackert som kan fota dessa bilder från fönstret.

Mirjana sa...

Du är privilegierad att kunna se det, och ännu mer att kunna njuta av det..... Utanför mitt fönster ser jag bara mina otrevliga grannar :-s

V sa...

Otroligt vackra bilder! Tänk att ha den utsikten från sitt hem. Underbart! Njut!

T sa...

Tack för kommentarer. Jo, visst har vi en trevlig utsikt, ingen tvekan om det. Men jag vill framhålla att väldigt många människor har det och att det ofta handlar om att vara närvarande i det som händer runt omkring. Minns en gång 2006 när jag kom in till jobbet efter en magnifik soluppgång genom ett dimmoln över sjön. Jag sade till en kollega att det hade varit en fantastiskt vacker morgon och beskrev sceneriet. Fick då en lite konstig blick tillbaka och kommentaren: "det var ovanligt sagt, väldigt få människor säger sånt". Vill med detta säga att man kan välja att njuta av den här typen av vyer, skiftningar och färger eller så gör man det inte. Om man bara har en kamera nära så kan man passa på när tillfälle bjuds. Kan tillägga att jag inte ens har en systemkamera utan tycker det finns billigare alternativ som ger att helt okej reslutat. Väldigt kul är det iallafall!

Mirjana sa...

Hej!

Om du ser där i statistiken över bloggbesökare, ett ID som klickar typ 185 ggr/dag då är det säkert jag....längtar bara efter nya inlägg :-)

Hoppas ni hade en underbar helg
//Mirjana

T sa...

Mirjana, glad att du vill läsa. Har haft ett par hektiska dagar men är i färd med att ladda inför att beskriva vår sommar 2009. Snart kommer fler inlägg!

Henrik sa...

Jag känner igen mig i det du beskriver om människors olika förmåga att ta in omvärlden och uppskatta det vi har omkring oss. Det finns oerhört mycket att glädjas åt om vi bara tar oss tid att se det.
Du behöver inte söka för ditt intresse av din omgivning om du frågar mig. ;)

T sa...

Då ägnar jag tid åt att fortsätta fotografera istället för att söka hjälp...