lördag 16 oktober 2010

En bild på Mari

Fotot är från maj 2008 och hon är gravid med sonen i 6:e månaden. Cancern hade börjat göra sig påmind sedan ett par månader, men vi visste inget och hon mådde bra just dagarna kring när bilden togs. Bilden är väldigt mycket Mari.



6 kommentarer:

Ada sa...

Vilken fin bild. Skrämmande att man kan se så frisk ut med aggressiv cancer i kroppen.
Kram

Mia sa...

Mycket vackert och mycket sorgligt.

Anonym sa...

Jättefin! Så sorgligt att hon inte finns här längre... /trebarnsmamman

Mirjana sa...

Fin bild! Är det i Italien?

T sa...

Hej ni som kommenterat. Tycker också mycket om den här bilden. Den är tagen några mil väster om Gardasjön i norra Italien. Efter två månader av magsmärtor mådde hon bra i 3 dagar därnere, vilket bidrog till att vi trodde på läkarnas förklaring att det var något med magen, troligen magsår. Hon åt Omeprazol då också, av samma anledning. Vi tänkte att den Italienska maten, som ju är känd för fina råvaror, bidrog till välmåendet. Och kanske var det så också, till en del.

TIDSOPTIMISTEN sa...

Hittade precis hit till din blogg och sitter här och sträckläser. Ville bara säga att det här var en otroligt fin bild av din vackra fru. Annars en väldigt sorglig och gripande blogg att läsa, hoppas många i din situation hittar hit den kan nog vara till mycket hjälp om man har en cancersjuk person i familjen.

Kram F