torsdag 2 december 2010

Mari och lillebror i fotostudion

Gick nyss igenom en del bilder och tycker denna är fin. Den togs i december 2008, när Mari nyligen hade inlett sin första cellgiftskur.




Lillebror, som var mindre än 6 veckor gammal när Mari fick sin diagnos, är här ungefär 3 månader. Här i kritstrecksrandiga byxor och barfota :-) Det som skymtar bakom Maris rygg är nog någon av döttrarna. Bilden är en del i en lång serie som togs inför julen det året.

3 kommentarer:

Mia sa...

Fina Mari. Man kan ana hennes frustration över att vara sjuk och samtidigt ha ett litet spädbarn. Så otroligt sorgligt, jag saknar ord.

Lillan sa...

Vilken vacker bild, hon var vacker din Marie.
Kram

T sa...

Hej båda och tack för era kommentarer! Hon var verkligen en bra person, inte bara vacker, utan en genuint lugn, ärlig och solid människa. När jag beskriver henne så framstår hon som tråkig, vilket hon inte var, vi har självklart kivats och bråkat som de flesta par som försöker hålla ihop i nästan 20 år, men hon hade liksom ett gott uppsåt i vad hon än tog sig för. Mari var väldigt omtyckt och det var lätt att imponeras av henne. På henens gravsten står "Älskad. Saknad." och det stämmer för många av oss i hennes närmaste krets.